Samarbeidspartner på fastgjøring til byggeri innen tak og mur.

F​astgjøringsprogrammer

​+4792454182

Med vår fleksible og innovative tilgang til fastgjøring kan vi dekke alle dine spesifikke behov.

+4792454182​

Velkommen til Jevith A/S

Jevith A/S er din aktive samarbeidspartner av innfestning til bygg for tak, mur, lett og tung innfestning samt røroppheng til VVS-bransjen.

Hos Jevtih AS har vi en innovativ og fleksibel tilgang til innfestning og kan derfor oppfylle våre kunders spesifikke behov. Med vår høye kvalitets- og servicestandard har vi gjort vårt navn til en troverdig og kvalitetsbevisst samarbeidspartner til både store og små prosjekter.

Vi har velkvalifiserte medarbejdere, og vår service omfatter en kyndig teknisk avdeling, som kan assistere med beregninger og professionel rådgivning samt salgskonsulenter.

Våre salgskonsulenter kan blant annet tilby:

  • Produktdemonstrasjon på byggeplasser
  • Uttreksprøver
  • On-site sparring for løsningsforslag

Hos Jevith AS er vigtig at du får en velkvalifisert samarbeidspartner som også klarer å levere de produkter du har bruk for. Derfor omfatter vår service både sparring og dag til dag levering.

Vil du vite mer

Vi stiller gjerne vår ekspertise til rådighet for deg og du er alltid velkommen til å ringe å få en snakk eller avtale møte med en av våre konsulenter på tlf.: +4792454182 eller send oss en mail på info@jevith.no.

Følg med via LinkedIn og Facebook hvor vi kontinuerlig vil oppdatere med spennende kampanjer, nyheter, råd og veiledning, samt artikler med de nyeste trends og utvikling innenfor byggebransjen.

Skriv til oss

 
 
 
Vil du ha vårt hovedkatalog?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jevith A/S

Verksier Furulundsvej 49

0668 Oslo

Org.nr.: 998 603 617 

Kontakt oss

☎ Tlf.: +4792454182

✉ E-mail: info@jevith.no

Vi støtter:

Find oss

ÅPningstider

Man-fre: 08.00-16.00

​Jevith © 2015